Saturday, December 30, 2006

2006: a year in review

Det är så himla populärt att skriva listor vid den här tiden på året. Vi ser oss som självständiga och vi söker inte läsare med hjälp av billiga tricks. Men först och främst är klockan för mycket för att klämma fram någon klämkäck lista på saker och företeelser ni antagligen redan har läst någon annanstans.

Vi konstaterar att 2006 var ett mellanår, där kärleken inte ville fastna och arbetet trampade på i samma invanda stigar. Datorhaveriet under sommaren sög motivationen ur oss (ja, hårddisken är fortfarande på lagning) och det är först nu som vi på riktigt har fått tillbaka inspiration att skriva igen. USA:s fortsatta framfart i mellanöstern får magen att vända sig.

Därför är det skönt med skivor som 36 Crazyfists "Inside the flames", även om den inte är lika bra som "A snow capped romance", vars toner får oss att tänka på annat. Och den här länken med bilder på roliga katter. Den sista bilden, med hunden, katten och kattungen är så rolig att man kan titta på den i timmar. Och "Oh hi, I upgraded your RAM". Och.. och... och... många andra.

Och så var det naturligtvis roligt att NHL-målvakten Mikael Tellqvist blev bortbytt från tråkiga Toronto Maple Leafs till Phoenix Coyotes och höll nollan mot Anaheim på självaste julafton.

Förutom Coyote:s website har vi klickat oss in på Wikipedia; onegoodmove; The Dark Realm & Rifters.com.

Ja men titta, det blev en lista i alla fall. Må ni ha ett trevligt 2007!

No comments: