Friday, March 28, 2008

Skärmar, musik och jobb

Vi sitter just nu framför den splitternya datorn , som fick ersätta den fem år gamla, och börjar förstå hur religiösa människor känner när de träffar Gud. Skärmen är 22". TJUGOTVÅ TUM! Det är större än vår teve (som inte funkar, men ändå)! Datorn är tyst, snabb som en oljad iller - vi pratar dual core och gigabytes i massor - och försedd med lysdioder i chassit, för de där svåråtkomliga extra nördpoängen. Den lyser blått i mörkret. Men smakar det så kostar det, naturligtvis...

Så vi trodde att vi kunde täcka upp den kostnaden med lite jobb vid sidan av. En hemsida behövdes göras och vi antog uppdraget. Men den gör vi tydligen pro bono. Länk kommer när hemsidan släpps. Gratisjobb är nästan det roligaste som finns. När andra jobbar gratis. Vår partner in crime är hemlighetsfulle hjärnan bakom Apina Kapina, vars framsida är signerad emrex.

För att bli allvarliga och emo igen vill vi påminna om den superba låten Jeremy av Pearl Jam. Visst kommer vi med den infon omkring femton år för sent, (albumet Ten släpptes 1991) men det är bättre att vara sen än att inte vara alls.

Den semilokala facktidningen har dessutom publicerat en krönika vi har skrivit. Krönikan är vi inte nöjda med, men det var tydligen redaktörerna, så vi klagar inte. Vi hoppas på att få fler chanser.

No comments: