Friday, July 04, 2008

Blandad soppa

Och så var de bara två. Nu är vi är singlar igen är det katten och vi mot världen. Hjärtat ligger och gnäller på flugor och måsar utanför sovrumsfönstret. "Hon har blivit en liten tjockis!" ropade flickvä- nej, exet, men det tycker inte vi. Hjärtat har fått karaktär. Hon har blivit vuxen!

Vi själva har ont i fötterna efter att ha gått de elva och en halv kilometrarna hem från jobbet nu på morgonen. Egentligen skulle vi bara gå halva vägen och åka spårvagn resten, men det går ju inga spårvagnar så tidigt på morgonen. Således var det bara att fortsätta traska. (Google maps visar bara hur man hade åkt bil - annars hade ni fått se gångvägen.)

Hur går det då med novellerna? Jo, skrivkrampen har släppt en aning och vi har förkovrat oss i H. P. Lovecraft (1890-1937) och hans kompisars märkliga och mystiska berättelser. En hel del sneglade på myten om Chtulhu har också försekommit.

På tal om att snegla... Kanske ska vi operera ögonen... 23 000 kronor för båda korpgluggarna.

Då kan vi snegla felfritt på bland annat Anine Bings blogg, som inte bara är en orgie i veckans mode.


Här är Anine (till vänster) tillsammans med Sara Sommerfeld (till höger) och Sara och vi har faktiskt varit spelat mot varandra i en kortfilm för tre fyra år sedan.

I övrigt är allt åt helvete.

No comments: